Thursday, January 31, 2008

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Κοιτάχτε.
Τηλέφωνο μπορεί να μην έχω
Ίντερνετ μπορεί να μην έχω
Επικοινωνία με τον έξω κόσμο, σίγουρα δεν έχω....
Έχω, όμως, ΓΡΑΜΜΑ!

Σας το μεταφέρω αυτούσιο.
Όσοι γνωρίζετε από την έννοια "εξυπηρέτηση πελάτη" - δηλαδή όσοι ζήσατε έστω και λίγο σε Αμερική ή Ευρώπη (Αγγλία, Δανία άντε και Γαλλία) - θα την δείτε εδώ, στο γράμμα αυτό, σε όλο της το μεγαλείο.
Σας θυμίζω πως είχα κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ (δείτε εδώ) για διάφορα που είχαν συμβεί και δεν έχουν επιλυθεί ακόμα.
Έτσι η ΕΕΤΤ έστειλε στις εμπλεκόμενες εταιρείες επιστολή ζητώντας "εξηγήσεις" - για ξηγήσου σαφές, κόκκαλα έχει ο καφές?

Και τώρα το γράμμα:

ΠΡΟΣ: ΕΕΤΤ
ΚΟΙΝ: Μπλού
Θέμα: Διαμαρτυρία της συνδρομήτρια; (δεν είμαι συνδρομήτρια, δεν έγινα ποτέ και μάλιστα δεν έχω στο τέλος ερωτηματικό αντί για ς τελικό!) κ. Μπλού Σμαρτούλας

Σε απάντηση της ως άνω σχετικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Η κ. Μπλού με αίτησή της στη "εταιρεία" εξέφρασε το ενδιαφέρον να μεταφερθεί στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας για παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet. (Αμάν! δεν τό΄ξερα, ευτυχώς που το΄γραψες κι όλας για να ξαναθυμηθώ την μαύρη ώρα και στιγμή!)

Με γραπτό αίτημα της προς την «εταιρεία» η κα Μπλού Σμαρτούλα εξέφρασε την επιθυμία ακύρωσης της ως άνω αιτήσεώς της (έέέέέλααααα)

Η «εταιρεία» εξετάζοντας τα όσα αναφέρονται στη σχετική επιστολή, ενήργησε (λέμε τώρα) ώστε να διευθετηθούν όλες οι επιμέρους λεπτομέρειες ακύρωσης (ακύρωσης? Ποιάς ακύρωσης, αφού ακόμα σε εκκρεμότητα είναι) του συμβολαίου της (ποιούούούούούού??????) μετά από δική της επιθυμία (ναι, η τελευταία μου είναι ένα τσιγάρο και μετά ας ψοφήσω…)

Η «εταιρεία» εκφράζει την κατανόησή της για τυχόν ταλαιπωρία (τυχόν, ΤΥΧΟΝ????? Ούτε κάν τυχούσα - @@μώ τα ελληνικά μου @@μώ) (όχι βρέ αδερφέ, μην το συζητάς, δεν έχω ταλαιπωρηθεί καθόλου, υπάρχει κι η φάλαγγα – για καλύτερα αποτελέσματα) της κ. Μπλού, ενώ ταυτόχρονα (την ίδια ακριβώς στιγμή!) διαβεβαιώνει (η «εταιρεία» πάντα) ότι δεν υπήρξε η παραμικρή πρόθεση παραπλάνησης της συνδρομήτριας (Ορίστε μας! Ούτε τόση δά μικρή προθεσούλα. Ούτε όσο πατάει ο ελεφαντούλης βρέ. Εμ χμ να θυμήσω ότι δεν είμαι συνδρομήτρια….)

Για την εταιρεία μπλά μπλά μπλά (μιλήστε καλύτερα στους τοίχους)

Υπογραφή….


Δεν θα σχολιάσω άλλο το περιεχόμενο. Έξυπνοι αναγνώστες είστε, θα καταλάβατε πως με δουλεύουν ψιλό γαζί. Όχι μόνο εμένα, αλλά κι άλλους….
Αλλά να με πάρ΄η ευχή, στέλνεις μια επιστολή.
ΟΚ.
Το περιεχόμενο υποτιμά την νοημοσύνη του νεογέννητου.
ΟΚ.
Ε, ΓΡΑΨΤΟ ΤΟ @@ΜΗΜΕΝ@ ΣΩΣΤΑ και ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ!!! (Υπάρχει ακόμα η didacta? Εκεί θα σε μάθουν!)
Κι αν δεν σου έμαθαν ελληνικά στο σχολείο, ή ήσουν τόσο στουρνάρι που δεν τα έπαιρνες τα γράμματα, γράψ’το στ΄αγγλικά, στα γιαπωνέζικα σε κάποια γλώσσα τέλος πάντων που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου - ολόκληρη γαϊδάρα που σε αποκαλείς «Υπεύθυνη Γραπτής Επικοινωνίας & Διαχείρησης Καταγγελιών»!
Κι όχι τίποτ΄άλλο κρατάς και τη θέση κάποιου ανθρώπου που θα την άξιζε!

Συγχύστηκα πάλι, ή μάλλον σοιγκχήστεικα πάλει…

8 comments:

Cybergoulion said...

Ιραίμυσαι, θα μας πάθις τοίπωτα! Αιγό πάντος δαι βλαίπο καναίνα λάθως στα παραπάνο. Μίπος ίσε οιπαιρβωλυκεί;

Vany said...

Δυστυχώς τα σωστά ελληνικά και η ορθογραφία,είναι δυσεύρετα.Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά όταν αυτά βρίσκονται σε επίσημα έγγραφα,είναι γελοίο.
Καλημέρα σου και μη συγχύζεσαι,εκείνοι σίγουρα δε ζορίστηκαν πολύ...

Negma said...

Ρε μανάρι μου...

Πειράζει που εσύ τραβάς τι τραβάς, αλλά εγώ που σε διαβάζω έχω ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ?????????

Ξέρω τι θα μου πεις:

"ΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ"!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

bluesmartoula said...

Cybergoulion, πόση ώρα σε πήρε βρέ να τα γράψεις έτσι? Έσκασ΄απ΄τα γέλα. Βασικά, οιπαιρβωλυκεί ίναι ι κατάστασοι. Μ΄έχουν ψοφήσει στο δούλεμα και όσο νά΄ναι οτιδήποτε μικρό το μεγαλοποιώ, τόσο... όσο...χεχεχεχεχε

Vany, τί κάνεις κοριτσάκι? Χρόνια και ζαμάνια.... Αυτό ακριβώς εννοούσα, πως στα επίσημα έγγραφα όταν το περιεχόμενο είναι κενό και έχει και λάθη καταντά γελοίο. Αφού βρέ διάολε έχεις όλο το χρόνο να το δείς και να το διορθώσεις στο γουέρντ. Σκέψου παλιά που ξαναέγραφα όλο το γράμμα απ΄την αρχή στην γραφομηχανή... Πωπω!

Negma, είμαι υπερχαρούμενη που γέλασες. Βασικά, κι εγώ γελάω με τα χάλια μας. Τώρα, σε ποιά βρήκαν να γράψουν τέτοιο γράμμα? Ασχολούμαι 20 χρόνια με την εξυπηρέτηση πελατών (την καλή εξυπηρέτηση, όμως), οπότε καταλαβαίνεις, το θέμα είναι ακόμα πιό γελοίο! Φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν ασχολήθηκαν καθόλου... Ούτε τόσο δά...
Φιλάκια πολλά

Αλητισσα said...

Καλα εκανες και το κυνηγησες..
Καποτε πρεπει να μαθουμε σα πολιτες ότι εχουμε και δικαιωματα..
Γελασα πολυ οπως και να χει..
Τα φιλιά μου..

πνευμα said...

Να ήταν μόνο η ορθογραφία!
Οι άνθρωποι είναι το λιγότερο γελοίοι τι να πω...

Πάντως για μία ακόμη φορά με εκπλήσει το χιούμορ σου!

Την καλησπέρα μου Σμαρτούλα

helorus said...

Τυχούσα ε; Αυτό το λάθος θα το έκανα κι εγώ, δυστυχώς. Αλλά να που το έμαθα! Καλά να είσαι και περαστικά με τις τηλεφωνίες...

bluesmartoula said...

Αλήτισσά μου, το κυνηγάω ακόμη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μου φαίνεται πως θα συνεχίσω να ταλαιπωρούμαι, όμως... Χαίρομαι που γέλασες μάτια μου.

Πνευματάκι μου, πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα καλό μου. Μη σου πώ πως περιμένω να έρθει και ο επόμενος λογαριασμός σε απίστευτα ψηλά επίπεδα, έτσι για να με τιμωρήσουν!

Helorus, χαίρομαι που ξέφυγες απ΄τις συμπληγάδες! Ου μπλέξεις, ου μπλέξεις....

Καληνύχτες γλυκιές σε όλους