Monday, April 16, 2007

Σκέφτομαι θετικά......

Βρε παιδιά δεν περνάει το σκασμένο...
Το παιδάκι μου έχει μείνει σαν τον άγιο Ονούφριο. Μόνο νεράκι πίνει γιατί - όπως μου δήλωσε - δεν μπορεί να τρέχει στην τουαλέττα κάθε φορά που την πονάει η κοιλίτσα της (παλιοδιάρροια έλα να τα βάλεις μ΄εμένα ρε κι όχι με το μωρό.......)
Ο πυρετός με άφησε και στην θέση του ήρθε το συνάχι (για να μην μείνω μόνη μου και στεναχωριέμαι). Η μύτη μου είναι σαν μελιτζάνα απ΄το φύσημα και βήχω σαν αχθοφόρος (που λέει και η μαμά μου). Μου πάει τόσο πολύ η μύτη μελιτζάνα που σκέφτομαι να υιοθετήσω το στυλάκι (γλιτώνεις και το μακιγιάζ).
Η φωνή μου είναι τόσο ένρινη που σκάω στα γέλια κάθε φορά που μ΄ακούω, επειδή γελάνε όσοι τους μιλάω....
Θα σκεφτώ θετικά, όμως.
Θα αναλογιστώ το θεάρεστο κοινωνικό έργο που προσφέρω απλόχερα....και μου το ανταποδίδει.
α) άδειασα τα ράφια του σούπερ μάρκετ από φιδέ. Η μακαρονοβιομηχανία misko μου έστειλε δωρεάν μακαρόνια για 2 μήνες καθώς και πρόσκληση για ένα πάρτυ φιδέ!
β) τα χαρτομάντηλα έχουν την τιμητική τους. Η softex μου έδωσε το κλειδί του εργοστασίου και με "έχρισε" επίτιμο δοκιμαστή χαρτομάντηλων....
γ) ο φαρμακοποιός μόλις με βλέπει τρίβει τα χέρια του από χαρά και ανοίγει όλα τα συρτάρια. Με κάθε depon μου δίνει και μία σύριγγα δώρο (ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί)
Υ.Γ. Με άκουσε να μιλάω, ενώ ταυτόχρονα φύσαγα την μύτη μου, ο διευθυντής της heaven και μου πρότεινε να βγάλω έναν δίσκο για να "χτυπήσω" αλύπητα ανταγωνιστική εταιρεία που ηχογραφεί κρωγμούς για να φοβίζει τα πουλιά και να μην τρών τα καλαμπόκια (καλά, αυτό πως μου'ρθε τώρα????? Άντε και τα μυαλά στα κάγκελα....)

7 comments:

iSixtir said...

Toulaxiston exeis souper kefi.sunexise etsi na se diabazw kai na xamogelw.:)

Zooman said...

Περαστικά!!
Το κέφι συμβαδίζει με τον πυρετό??

bluesmartoula said...

Where is my happiness: Ναι, σούπερ μελιτζανοκέφι.... χιχιχιχι. Τα΄χω δεί όλα.

Zooman: Τώρα τι να σου πώ? Δεν έχω ιδέα άν το κέφι συμβαδίζει με τον πυρετό... Ξέρω, όμως, πως δεν το χάνω με τίποτα (το κέφι, όχι τον πυρετό....)

Καληνύχτες σας

GhostHunter said...

Περαστικάααααα!!!

Φιλιά (απο μακριά...μη κολλήσουμε κιόλας :))) )

bluesmartoula said...

Ευχαριστούμε κυνηγέ μου. Κι από μας cyberφιλιά (ώστε να μην κολλήσουμε...χιχιχιχι)

YO!Reeka's said...

περαστικάσαααας

bluesmartoula said...

Ευχαριστούμε πολύ Γιορίκα.....