Sunday, January 28, 2007

Η μεταφορά στον νέο blogger

OK. 'Ολα πήγαν μιά χαρά. Δεν χάσαμε τίποτα, όμως όλες οι ελληνικές ταυτότητες στα σχόλια έχουν γίνει σε σανσκριτική Γ και πολλοί σχολιαστές έχουν μετατραπεί σε ανώνυμους. Ξέρετε μήπως πως θα μπορούσα να το διορθώσω? Επίσης, έχει δημιουργηθεί κι άλλος ένας bluesmartoulis στο dashboard.... Τούτο τί είναι?

5 comments:

coolplatanos said...

Οι ταυτότητες στα σχόλια πιθανόν να είναι στη σανσκριτική αν οι υπόλοιποι δεν έχουν ακόμα περάσει στο νέο blogger και δεν μπορείς μάλλον να κάνεις κάτι αν δεν διορθωθεί από μόνο του. Ο δεύτερος bluesmartoulis οφείλεται μάλλον στο ότι πιθανόν άλλαξες και template περνώντας στο νέο ή αν δεν άλλαξες ίσως χρειάζεται να επέμβεις στην HTML για να σβήσεις όποιον από τους δύο δεν χρειάζεσαι. Εχει οδηγίες πως πας στην HTML, αλλά αν δεν ξέρεις καθόλου (ούτε γω είμαι βαθύς γνώστης, ό,τι ξέρω από τα blog το έμαθα) μην το πειράξεις καλύτερα. Ετσι κι αλλιώς δεν φαίνεται άσχημο.

coolplatanos said...

Tελικά είδα ότι πράγματι δεν είναι όλες οι ταυτότητες στα σχόλια σασκριτικά, άρα μάλλον ισχύει αυτό που λέω. Ομως από firefox που έχω ανοίξει τη σελίδα δείχνει το ανοιχτόχρωμο φόντο πάνω στο οποίο είναι τα κείμενά σου να κόβεται και να υπάρχει πίσω μόνο το γαλάζιο γενικό background της σελίδας. Το είχες έτσι και το ήθελες έτσι ή είναι πρόβλημα που σου προέκυψε με την αλλαγή; Αν δεν το είχες έτσι πήγαινε στο φόρουμ του blogspace όπου κάποιοι ξέρουν περισσότερα από μένα να ρωτήσεις να σου πουν τι να κάνεις. Από τον aggregator του blogspace σε βρήκα κι εγώ. Καλή συνέχεια

coolplatanos said...

Η διεύθυνση είναι: http://www.blogspace.gr/aggregator/

Anonymous said...

To 2o bluesmartoulis είναι το profile από το παλιό σου blog.

bluesmartoula said...

Καλησπέρα coolplatane και σ΄ευχαριστώ πολύ για τα tips. Παρ΄όλα αυτά δεν κατάλαβα πως βλέπεις το μπλόγκ απ΄το firefox. Μου λές πως κόβονται τα κείμενα και αντικαθίστανται από φόντο μπλέ? Γενικά το φόντο είναι μπλέ και τα κείμενα γράφονται πάνω σε πολύ ανοιχτό σιέλ. Στο pc μου δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Θα μπώ πάντως στον aggregator και θα δώ τι θα κάνω. Και πάλι σ΄ευχαριστώ.

Anonymous κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά δεν τόλμησα να το διαγράψω.....Σ΄ευχαριστώ