Tuesday, January 02, 2007

Ο καφές

Πήγαμε για καφέ με την κουμπαρουλίτσα μου. Συναντηθήκαμε στις 10:30 στο The Mall. Είπαμε να πάμε κατ΄ευθείαν για καφέ και μετά βολτίτσα στα κλειστά μαγαζιά (πολύ ωραία να είναι κλειστά τα μαγαζιά...Η παρόρμηση του να μπείς και να πάρεις ότι σου γυάλισε εξαφανίζεται). Ήταν πολύ ήρεμα, δεν είχε κόσμο και μ΄άρεσε πολύ.
Πήγαμε Starbucks και πήραμε από έναν frappuccino caramel να γλύφεις και τα μουστάκια σου. Κι αρχίσαμε το μπούρου-μπούρου. Και δεύτερος φραπουτσίνος και μετά βολτίτσα και μετά σουβλάκια.
Αυτό που με συγκλόνισε ήταν ένα ζευγάρι μπότες. Έπαθα την πλάκα μου. Τόσο πολύ μου άρεσαν που σκέφτομαι να πάω αύριο να τις.....χτυπήσω.
Απλή μπότα, δερμάτινη, στύλ ιππασίας, μ΄ένα λουράκι στον αστράγαλο, χαμηλό τελείως τακούνι και μέχρι το γόνατο. Όνειρο.....
Θα ζητήσω βέβαια άν υπάρχει και σε καφέ, να μην πάρω μόνο μαύρες...
Η τιμή τους: εξευτελιστική.
Μόνο 1150 Ευρώ.
Ε, είναι να μην πάρεις και δυό και τρία ζευγάρια να΄χεις τις παγωμένες μέρες του χειμώνος?

3 comments:

Anonymous said...

Μαζί με τις μπότες δίνουν το άλογο και το μαστίγιο? Όχι τίποτ' άλλο αλλά ενδιαφέρομαι για το δεύτερο! Και μάλιστα βρεγμένο!!!!!!!!!!

bluesmartoula said...

Δυστυχώς η προσφορά δεν συμπεριλαμβάνει άλογο και μαστίγιο. Άν θέλεις, όμως, μαστίγιο βρεγμένο ξέρεις που έχει το κατάλληλο shop.... Μπορούμε να το επισκεφθούμε και μαζί για να διαλέξουμε το κατάλληλο μοντελάκι - να υποθέσω ότι το θές για να μαστιγώσεις τον/την κατασκευαστή/υάστρια της μπότας? Ε? Ε?

Anonymous said...

Πάλι μπερδεύτικες! Τον/την αγοραστή θέλω να μαστιγώσω!